Vreau sa va multumesc inca o data pentru extraordinara experienta pe care am trait-o alaturi de voi. Ma surprind mergand inapoi in timp si retraind momentele pe care le-am petrecut impreuna, si au fost intr-adevar momente minunate!

Experienta pe care am trait-o alaturi de Lucieta si Andrei in cadrul primei Scoli prezentate de profesori ai Crimson Circle in Polonia este o calatorie in continua desfasurare. Am fost onorat si binecuvantat sa fiu gazda scolii Tobias’ Sexual Energies School in Polonia, iar acest workshop a fost nu numai foarte profund si intens dar si plin de entuziasm si bucurie. Eu am avut mereu aceasta tendinta de a complica lucrurile si de a le face mai serioase decat este nevoie, dar de acum gata cu asta!

Lucieta si Andrei chiar STIU cum sa miste energiile si cum sa rezolve anumite momente de drama, intr-un mod in care numai un profesor autentic, un Standard adevarat al Crimson Circle poate sa o faca. Pur si simplu nu am cuvinte sa-mi exprim recunostiinta si dragostea pe care le simt pentru voi si astept cu nerabdare sa lucram din nou impreuna. Transformarea poate sa apara si usor, ce ziceti de asta?

Lukasz S, Polonia