Pe Lucieta si Andrei ii cunosc de la prima mea “iesire in lume” ca Shaumbra. Am facut scoli Crimson Circle si un seminar de respiratie constienta cu ei. Cand au postat pe site acest curs (Respiratia Constienta – Teacher Training) am stiut ca trebuie sa merg, am simtit ca e timpul  pentru mine. Apoi…  indoiala, emotii… Sunt oare pregatita? Este un pas important, trecerea de partea “cealalta” aduce si responsabilitea fata de cei cu care vei lucra. Am stiut ca aceasta este pasiunea mea, ca asta imi place sa fac. Si, iata-ma in dubla postura, de student si invatator!!

Lucieta si Andrei au fost asa cum ii stiu, deschisi, prietenosi si cu simtul umorului, dar si foarte fermi, adevarate standarde. Simti asta din tot ce spun si fac. Spatiul sigur si placut creat de ei te face sa te deschizi si sa te simti in largul tau. Cele doua zile petrecute impreuna cu ei si cu ceilalti studenti au fost foarte intense si provocatoare, din primul pana in ultimul minut. Multe informatii, discutii, impartasirea unor experiente proprii, ale noastre si ale lor, studii de caz si… prima experienta in conducerea unei sesiuni de respiratie! Emotii, temeri, apoi discutii despre prestatia noastra, din punctul de vedere al tuturor.

Ultimul punct, foarte important, a fost despre oportunitatea crearii unei afaceri, despre energiile si sistemul de credinta din spatele ei. In final am simtit ca fiind pusa intr-o situatie reala, in fata unei persoane care are nevoie de mine, voi sti ce sa spun si ce sa fac. Am siguranta profunda si ferma, ca voi fi un facilitator in respiratie autentic care se respecta pe sine si pe ceilalti.

Valeria V, Oradea